• 0721.310.271
  • cartonajulscmb@yahoo.com

Mape si coperti din carton de legatorie

Mapele sunt destinate documentelor de orice tip, acestea fiind cea mai simpla metoda de a tine o gestiune simpla si corecta a informatiilor tiparite pe hartie

Acum este momentul ideal sa va achizitionati mape si coperti din carton pentru legatorie, remarcate printr-o rigiditate perfecta si o grosime consistenta. Acestea se pot folosi cu usurinta pentru: ambalaje diverse, albume, jurnale si in legatorii de carti. Se realizeaza in diverse configuratii, utilizandu-se hartii cu multiple tipologii, in functie de solicitarile primite. Astfel, la cerere, finisarile pot include si plastifieri lucioase sau mate. Realizam in mod frecvent mape de calitate superioara, pe hartie de gramaje diferite, ce sunt tiparite fata sau fata verso, tinand cont de specificatiile clientilor nostri.

Oricand aveti nevoie de mape si coperti din carton de legatorie, noi va stam la dispozitie cu sfaturi utile, care sa va faca alegerea mult mai usoara. Acestea sunt realizate cu iscusinta din punct de vedere al designului, folosind o hartie net calitativa, intrucat aspectul final sa reflecte imaginea firmei dumneavoastra, intr-un mod inedit, pentru ca toti clientii sa fie atrasi inca de la primul contact vizual.

Mape profesionale din carton la cele mai bune preturi!

Ganditi-va la impactul pe care vreti sa-l obtineti si, totodata, asigurati-va ca veti alege mape si coperti din carton de legatorie care sa va ofere rezultatele mult dorite.

Daca mesajul transmis de aceste mape si coperti din carton de legatorie este important atunci un carton creativ va poate scoate din incurcatura si va atrage in mod evident atentia celor din jur. Verificati cu atentie piata on line si asigurati-va de impactul creat, inainte de a lua decizia finala. De asemenea, tineti cont de faptul ca in general cartoanele grafice se adapteaza foarte bine, oferindu-va un suport mult mai bun in situatia de fata.

Contactati echipa noastra pentru cea mai buna oferta de coperti!

Aspectul acestor mape si coperti din carton de legatorie are un rol decisiv in atingerea obiectivelor dumneavoastra. Acum le puteti achizitiona la costuri accesibile, indiferent de modelul ales. SCM Cartonajul este o firma autorizata pentru comercializarea unor astfel de produse, ce respecta cu precizie legislatia in vigoare. Tiparul digital poate fi de cea mai buna calitate atunci cand este vorba de productia acestor mape si coperti din carton de legatorie, in special daca sunt realizate cantitati mici de produse personalizate.

Produsele comercializate de noi sunt realizate prin tehnici moderne si ofera protectie asupra mediului inconjurator. Profesionalistii cu care lucram vin in intampinarea dumneavoastra cu o serie de produse, menite sa va asigure reusita. In cazul in care, aveti nevoie de un numar mare de mape si coperti din carton de legatorie pe care sa le impartiti clientilor, asigurati-va ca alegeti tiparul digital care sa va diferentieze de posibilii competitori.

Pentru a face o alegere corecta, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte, cum ar fi aspectul estetic al produselor noastre, deoarece acesta se afla in legatura stransa cu obiectivele propuse. Folosim doar materie prima de calitate superioara si facem eforturi considerabile pentru a crea aspectul pe care doriti sa-l afisezi in fata posibililor clienti.