• 0721.310.271
  • cartonajulscmb@yahoo.com

Cutii din carton cu autoformare

Cutiile cu autoformare sunt cutii din carton de tip clasic produse din diferite tipuri de carton MICRO ONDUL, CO3, CO5, în funcţie de utilizare.

Acest tip de cutie este produs dintr-o singură bucată de carton de lucru cu îndoituri şi margini care nu se lipesc. Sunt cutii uşor de asamblat, fundul cutiei este îndoit pentru a forma pereţii şi capacul iar autoformarea face ca o parte din pereţii cutiei să fie dublaţi oferind astfel o ţinută şi o protecţie mai bunã a produselor.

SCM Cartonajul va ofera o gama larga de cutii din carton cu autoformare, extrem de utile in diferite domenii de activitate. Acest tip de cutie este realizat din carton de calitate superioara, cu indoituri si margini care nu se lipesc. Sunt ambalaje pe care le puteti folosi cu usurinta de fiecare data iar daca doriti un plus de siguranta, puneti banda autoizolanta deasupra. Cutia de carton are o maxima eficienta, datorita formei si rezistentei sale.

Ambalaje din hartie – calea pentru un viitor mai curat!

Folositi cutiile de carton pentru a depozita sau transporta diverse obiecte. Rolul principal al acestor cutii este acela de a proteja produsele atat alimentare cat si cele nealimentare, pentru a le pastra intacta calitatea. In acest fel, se usureaza in mod considerabil activitatea de manipulare, transport, depozitare sau chiar desfacere, facilitand circulatia produselor de la producator la consumatorul final.

Aceste ambalaje au si rolul de informa corect clinentii in momentul in care intra in contact cu produsul respectiv, datorita faptului ca etichetele aferente contin detalii importante despre calitate si nu numai. Datorita caracteristicilor sale de rezistenta si greutate, specifice cartonului, am reusit sa ne multumim clientii pe deplin si sa le castigam admiratia si increderea. Oricand aveti nevoie de un ambalaj modern extrem de eficient alegeti cu incredere cutii din carton cu autoformare .

Firma noastra se afla in continua expansiune dat fiind faptul ca ne actualizam mereu oferta, in functie de gama de produse existente pe site. Utilizate la scara foarte larga, aceste ambalaje reprezinta de departe cel mai comun tip de ambalaj folosit pentru depozitatre si transpot, la nivel mondial.

Oricand aveti nevoie de cutii de carton cu autoformare, SCM Cartonajul Bucuresti este producatorul de exceptie care va sta la dispozitie cu oferte greu de refuzat. Cartonul folosit pentru ambalaje ofera o mai buna rezistenta la sarcina decat unul simplu, fiind mult mai rigid. Aceste cutii rezista foarte bine la deformare, astfel incat ambalajul ofera o protectie cat mai buna produsului din interiorul sau.

De asemenea, cutiile de carton pot fi de diferite forme si marimi, acestea fiind executate dintr-un carton foarte dur, astfel fiind util chiar si pentru ambalaje ce trebuie sa reziste la o anumita greutate. Aceste cutii din carton cu autoformare reprezinta produse specifice de ambalare atat de utile in diverse domenii.

Aveti incredere in produsele noastre si achizitionati-va chiar acum cutii din carton cu autoformare la costuri accesibile. Pentru orice nelamuriri contactati-ne telefonic si va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie, in cel mai scurt timp posibil. Rasfoiti cu atentie oferta disponibila pe site si alegeti produsele care se potrivesc cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

SCM Cartonajul reprezinta partenerul ideal care va ofera posibilitatea de a beneficia de cel mai bun raport calitate pret. Noi venim in sprijinul clientilor nostri cu produse ce se ridica la cele mai inalte standarde calitative si producem o gamă larga de produse specifice pentru ambalare. La cerere, putem realiza si cutii de carton cu un design personalizat. Folosim doar materie prima de calitate superioara pentru a avea certitudinea ca produsul finit va fi cel asteptat de dumneavoastra.