• 0721.310.271
  • cartonajulscmb@yahoo.com

Cutii din carton pentru incaltaminte

Cutii incaltaminte pentru o depozitare corecta si sigura!

SCM Cartonajul este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ambalaje si cutii carton de diferite forme si marimi, dintre care se remarca cutii din carton pentru incaltaminte. Cu o vasta experienta in domeniul prelucrarii cartonului, producem o diversitate de ambalaje si cutii din carton, in functie de cerintele clientilor nostri. Cartonul folosit este unul extrem de rezistent, astfel incat pantofii depozitati in interior sa fie in perfecta siguranta. Si fiindca facem totul din pasiune, ne preocupa in permanenta inovativitatea serviciilor oferite iar eforturile companiei noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri, care s-au aratat profund multumiti de rezultatele obtinute. Aici aveti garantia lucrului bine facut si totodata, va asiguram ca produsele noastre se pliaza perfect exigentelor dumneavoastra.

Strategia firmei noastre este foarte bine pusa la punct de aceea reusim sa ne facem remarcati cu usurinta pe piata de profil. De asemenea, mentinem excelenta in afaceri printr-o investire continua in angajatii nostri, deoarece vrem sa fim mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu si sa implementam tehnologiile de ultima generatie in activitatea noastra de zi cu zi. Nu mai stati pe ganduri si achizitionati-va chiar acum cutii din carton pentru incaltaminte pentru a adauga un plus de lux produselor comercializate de firma dumneavoastra. Parteneriatele pe care le-am avut de-a lungul timpului s-au dovedit deosebit de utile iar colaboratorii nostri au spus numai vorbe frumoase despre noi, fiind placuti impresionati de profesionalismul si seriozitatea de care am dat dovada de fiecare data.

De ce sa achizitionati cutii incaltaminte?

Daca aveti nevoie de cutii din carton pentru incaltaminte, SCM Cartonajul este locul perfect unde le puteti gasi. Acestea sunt extrem de eficiente, datorita rezistentei cartonului, versatilitatii designului imprimat precum si a formei constructive. Avand o prezentare atragatoare, aceste cutii sunt din ce in ce mai des folosite in industria de profil.

Orice model de cutii din carton pentru incaltaminte ati achizitiona de la noi, acestea asigura o stocare optima intr-un depozit si un transport in siguranta. In momentul in care cutia ajunge intr-un magazin si este expusa acolo, aceasta are rolul de a pune produsul in evidenta si, implicit,de a atrage atentia in mod vizibil asupra lui. 

Aceste cutii din carton pentru incaltaminte sunt folosite pentru ambalarea articolelor de incaltaminte, care datorita calitatii exceptionale si finisajului, pot oferi o mai buna promovare a produselor ambalate. Asadar, nu mai stati pe ganduri si plasati imediat comanda dorita iar de resul ne ocupam noi. Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si tinem cont de specificatiile si necesitatilor clientilor nostri. Va stam la dispozitie cu sfaturi practice si utile care sa va ajute in alegerea produsul dorit, pentru ca vrem sa aveti o viziune clara asupra modului in care va arata ambalajul final.

Contactati-ne imediat pentru a gasi impreuna cea mai optima modalitate de impachetare a produselor comercializate de firma dumneavoastra. La cerere, putem executa un model personalizat, in conformitate cu nevoile si solicitarile clientului. Suntem o firma certificata in conformitate cu sistemul de management al calitatii, ce respectam cu precizie normele impuse de lege. Datorita dotarii tehnice, a potentialului de creatie si a flexibilitatii firmei suntem in masura sa satisfacem solicitarile dumneavoastra, indiferent de complexitatea acestora.